Wie zijn wij?

 

Mijn naam is Jan Booij, ruim 40 jaar ben ik werkzaam geweest als projectleider op een architectenbureau, ik maakte lange dagen en ik wilde juist meer vrije tijd voor mijn gezin. Daarnaast heb ik jaren betaald voor de VUT om eerder te kunnen te stoppen met werken. Een aantal jaar geleden heeft onze regering besloten de VUT af te schaffen, zodat ik nu niet met 62 jaar met pensioen kan gaan, maar pas met 65 en nu zelfs nog later. Daarom ben ik op zoek gegaan naar andere mogelijkheden en vond 10 jaar geleden dit businessmodel, om eerder te kunnen stoppen met werken. Helaas ben ik vijf jaar geleden ontslagen door de recessie en ben dit businessmodel uit gaan breiden met als resultaat dat Ik nu een inkomen kan realiseren dat zodanig is, dat ik ook de tijd heb om ervan te kunnen genieten.

Mijn naam is Marga Booij, ruim 30 jaar ben ik werkzaam geweest als directie- en juridisch secretaresse en heb geen commerciële achtergrond. Dat is ook niet nodig om aan de gang te gaan, want met behulp van het trainingsprogramma en je persoonlijke coach word je net zolang begeleid tot je competent bent en daardoor genoeg zelfvertrouwen hebt gekregen om zelfstandig aan je toekomst te kunnen bouwen. Werk en Lifestyle heeft mij de kans geboden de zakelijke mogelijkheid te bekijken en te delen met mensen over de hele wereld. Ik ben volledig zelfstandig en heb de doelstelling binnen 2 jaar behaald niet meer voor een baas te werken, mijn eigen tijd te kunnen indelen en voldoende te kunnen genieten van de kinderen en kleinkinderen. Als je serieus bent over je gezondheid en financiële toekomst, dan is dit ook voor jou de perfecte mogelijkheid!

Werk & lifestyle!

Werk & Lifestyle houdt zich bezig met coaching en begeleiding van mensen, die na een interne opleiding, zelfstandig vanuit huis willen werken. Mensen, die de visie hebben om nieuwe ontwikkelingen te zien en daarbij actief betrokken willen zijn. Je wordt beloond naar inzet. Dit concept biedt oplossingen voor de uitdagingen waar vandaag de dag veel mensen mee te maken hebben, zoals kinderopvang, ontslag, faillissement of de verandering waar jij naar op zoek bent. 

Werk & Lifestyle werkt samen met een internationale bedrijf  Forever Living Products. Forever is gevestigd in 160 landen en heeft sinds 1978 een constante groei. Een bedrijf waar persoonlijke begeleiding en groei, waardering, een goed inkomen en een nieuwe (inter-)nationale carrière wél mogelijk zijn. Een bedrijf dat tijdens de economische recessie van de afgelopen jaren een omzet van bijna $3.0 miljard heeft gerealiseerd, een groei van gemiddeld ca. 30% in de laatste drie jaar.

Wij helpen mensen financieel onafhankelijk te worden van banen en werkgevers en helpen hen met het creëren van een onbezorgde toekomst en de lifestyle die zij willen. Dit doen we met een uniek businessmodel en onze praktische ervaring. Ongeacht je huidige beroep of opleiding, ongeacht of je dit in eerste instantie parttime doet naast je huidige baan of direct fulltime aan de slag gaat. Heb jij een droom? Laat het ons weten! De levens van velen voor jou zijn in positieve zin totaal veranderd.

Je staat er niet alleen voor! Na een professionele, interne opleiding kun je zelfstandig vanuit huis werken, maar wel met de ondersteuning van een team! Onze manier van werken is nog redelijk onbekend, maar uit ervaring weten wij, dat iedereen positief verrast is. Zowel over de werkwijze als de oneindige mogelijkheden die deze opzet biedt.

Ben jij iemand met visie, die kansen herkent als ze aangeboden worden? Zie jij mogelijkheden in onze werkwijze? Het enige wat jij hoeft te doen is…….ACTIE NEMEN!!

 

 

In 2013 is dit bedrijf FOREVER waar wij mee samenwerken genomineerd als beste bedrijf van Nederland in 
het programma ” De Succesformule ” van RTL 7.

Zorg dat je aan het eind van je leven geen spijt krijgt
van de dingen,die je niet hebt gedaan!
Dus doe het nu!