Werkzaamheden

Werkzaamheden

 


Herken jij jezelf hierin?

Zelfstandig, Enthousiast, Ondernemend, Leergierig, Ambitieus, Positief, een Mensenmens, Open Minded en Actief.

Dan beschik jij over alles wat nodig is om jouw persoonlijke business tot een succes te maken!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Het business concept van Werk & Lifestyle draait om teammarketing. Hier kun je op verschillende manieren een invulling aan geven. Samen gaan wij ontdekken wat het beste bij jou en jouw kwaliteiten past. Vervolgens krijg je begeleiding op allerlei manieren: via trainingen, online programma’s en persoonlijke coaching. We halen het beste bij je boven, en op weg naar een geweldige carrière met een goed inkomen en vooral plezier hebben in wat je doet!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Laat het ons weten dan vertellen we je graag meer!

 

Persoonlijk gesprek

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons thuis zijn, op een van de locaties in het land of vanachter jouw pc via Skype. Je krijgt de gelegenheid om te vertellen wat jouw wensen zijn op carrièregebied en waar je gelukkig van wordt.

Vervolgens vertellen wij meer over het bedrijf en de talloze mogelijkheden. Heb je één of meer brandende vragen? Stel ze gerust!
Is er een wederzijdse klik? Dan is de basis voor een succesvolle samenwerking gelegd.

 

Wat zijn de werkzaamheden?

Je gaat mensen begeleiden en helpen om een succesvolle carrière op te bouwen. Je helpt hen een keuze te maken welke richting ze in willen en maakt met hen een begeleidingsplan. Op termijn ga je zelf leiding geven aan een team.

Samen zorgen dat het marketingconcept wordt gepromoot en het geven van adviezen.

 

Welke eisen zijn er?

Vooropleiding, leeftijd en werkervaring zijn van minder belang. Als je ambitie groot is en je wilt samen met Werk & Lifestyle werken naar een hoger plan, dan kun je heel ver komen. Wij helpen je daarbij en leren je wat nodig om succesvol te worden. Wat jij meebrengt zijn vooral doorzettingsvermogen en enthousiasme.