Testimonials

 

Mijn naam is Eric van Gaalen en heb jaren voor de klas gestaan. In 2013 wilde ik een eigen bedrijf opstarten. Ik heb verschillende opties onderzocht, zoals het openen van een zaak en het uitbreiden van een franchiseonderneming, toen ik in contact kwam met Jan Booij van Werk & Lifestyle en hij mij liet zien hoe ik een eigen onderneming kon opstarten zonder enig risico en grote investeringen. Ik was aanvankelijk erg sceptisch, maar ik ben erachter gekomen, dat dit concept de meest eerlijke manier is om een eigen bedrijf te starten. Je werkt zelfstandig, maar wel in een team, er ligt een volledige structuur klaar met de nodige trainingen en promotiemateriaal. Iedereen is gelijk en start onderaan de ladder. Door te investeren in jezelf en anderen te helpen kom je stapje voor stapje verder en dat geeft echt heel veel voldoening, meer vrije tijd en bovengemiddelde financiële voordelen

Mijn naam is Karin van Bommel-de Rijke, ik woon in ’s-Gravenzande, ben getrouwd en moeder van vier kinderen. Tijdens mijn eerste zwangerschap wilde ik rigoureus van werk veranderen, omdat ik zoveel mogelijk van ons eerste kindje wilde gaan genieten en als fulltime verpleegkundige kon dat in mijn ogen niet. Na een zoektocht kwam ik uit bij het bedrijf Forever waar we mee samenwerken en zag daar, ondanks dat ik nog veel vragen had,  DE oplossing. Vanuit huis een inkomen opbouwen, je eigen uren indelen en ongekende groei mogelijkheden. Anderhalf jaar later heb ik mijn baan opgezegd en dat gaf een heel vrij en voldaan gevoel.

Nu, 18 jaar later, ben ik  fulltime moeder van vier prachtkinderen en heb niets van ze gemist. Dit omdat ik mijn werk om de kinderen heen kan plannen. Verder biedt het mij de mogelijkheid om naast je actieve inkomen ook een passief inkomen op te  bouwen. Dit vind ik een extra luxe, die mij de mogelijkheid gaf om na mijn bevallingen  een jaar met verlof te gaan.

Mijn naam is Jose Monteiro Andrade. Ik heb jaren gewerkt als financieel- en  commercieel medewerker voor  internationale bedrijven en de gemeente. Ondanks dat ik leuke banen en gezellige collega’s had,  was ik niet echt gelukkig. Ik ben dus gaan nadenken over wat ik wel heel graag zou willen en daar kwam uit, dat ik  verlangde naar vrijheid en om een eigen bedrijf te hebben. Ik ben vervolgens gaan brainstormen en rondkijken hoe ik dit zou aanpakken en bij mijn zoektocht kwam ik per toeval een interessante advertentie tegen van Werk & Lifestyle, die mij enorm aansprak: flexibele werktijden en op parttime basis een full-time inkomen verdienen. Ik ben naar de informatieavond geweest en ondanks dat ik het nog niet helemaal begreep, was ik zo enthousiast dat ik gelijk de beslissing heb genomen om met hen samen te gaan werken. Nu werk ik met veel plezier en kan ik mijn tijd zelf indelen, zodat ik leuke dingen kan doen, zoals tijd doorbrengen met mijn familie, vrienden. Ik ga elke dag sporten en doe modellenwerk als een soort tweede inkomstenbron, omdat ik daar tijd en de ruimte voor heb.  

Staat hier straks jouw naam? Bel me op 06-4036 9043 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactverzoek via werkenlifestyle.nl

9 + 3 =