Nieuwe Uitdaging

Partners in Business

Ben je toe aan verandering, een nieuwe uitdaging?

Wil je echt gewaardeerd worden om wat je doet, een goed inkomen en de vrijheid om zelf te bepalen hoe jij je dag wilt invullen, maar mis je één van deze zaken in je huidige werk? Of heb je (nog) geen werk en wil je graag zelfstandig aan de slag? Zoek je een nieuwe uitdaging naast je dagelijkse werkzaamheden? Dan is het de moeite waard om kennis te maken met de mogelijkheden die Werk & Lifestyle je biedt!

 

Herken jij jezelf hierin?

Zelfstandig, Enthousiast, Ondernemend, Leergierig, Visie, Ambitieus, Positief, Doorzettingsvermogen, een Mensenmens, Open Minded , Actief en vooral de WIL om te slagen.

Dan beschik jij over alles wat nodig is om jouw persoonlijke business tot een succes te maken!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen

Het business concept van Werk & Lifestyle draait om teammarketing. Hier kun je op verschillende manieren een invulling aan geven. Samen gaan wij ontdekken wat het beste bij jou en jouw kwaliteiten past. Vervolgens krijg je begeleiding op allerlei manieren: via trainingen, online programma’s en persoonlijke coaching. We halen het beste bij je boven, en op weg naar een geweldige carrière met een goed inkomen en vooral plezier hebben in wat je doet!

 

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van een persoonlijk gesprek bespreken wij samen jouw carrièremogelijkheden en wat jij graag wilt bereiken. Vervolgens vertellen wij meer over het bedrijf en de talloze mogelijkheden. Heb je één of meer brandende vragen? Stel ze gerust!
Is er een klik en voelt het van beide kanten goed? Dan is de basis voor een succesvolle samenwerking gelegd. Wij helpen we je vervolgens graag bij het opzetten van een passend plan voor jouw business, zodat jij het beste uit jezelf en ons marketingplan kunt halen. Je krijgt volledige coaching, begeleiding en ondersteuning, afgestemd op jouw doelen en dromen en wat je hoopt te bereiken in je leven. 

 

Wat zijn de werkzaamheden?

Je gaat mensen begeleiden en helpen om een succesvolle carrière op te bouwen. Je helpt hen een keuze te maken welke richting ze in willen en maakt met hen een begeleidingsplan. Op termijn ga je zelf leiding geven aan een team. Zelfstandig werken, maar wel met de ondersteuning van een Team, want je staat er niet alleen voor!

Welke eisen zijn er?

Vooropleiding, leeftijd en werkervaring zijn van minder belang. Als je ambitie groot is en je wilt samen met Werk & Lifestyle werken naar een hoger plan, dan kun je heel ver komen. Wij helpen je daarbij en leren je wat nodig om succesvol te worden. Wat jij meebrengt zijn vooral doorzettingsvermogen en enthousiasme.

 

Samenwerken is elkaar versterken

Veranderen doe je zelf, maar wij helpen je graag met het starten van een nieuwe carrière.
Jij bepaalt zelf hoe snel je je huidige activiteiten afbouwt en hoeveel uur jij je gaat inzetten voor je nieuwe carrière.
Als je serieus werkt, kan je een bovengemiddelde inkomstenbron opbouwen, die op den duur zelfs passief kan worden en overerfbaar op je kinderen.
 

Waarom zou je nú reageren?

Tegenwoordig hebben veel mensen angst voor de toekomst. Financiële zekerheid wordt steeds minder vanzelfsprekend. Er zijn steeds meer “losse dienstverbanden”, men gaat steeds later met pensioen, Dit alles brengt veel stress met zich mee. Werk & Lifestyle biedt je een prima kans om een financieel zekere toekomst op te bouwen zonder enig risico.

Dit is ook voor jou mogelijk en binnen handbereik, onafhankelijk van opleiding, werkervaring, leeftijd of nationaliteit!